sr

Life Organic

Zamislite voćnjak. Zamislite mesto gde priroda nesputano rađa najfinije izdanke. Zamislite brižne ruke naših voćara koji sa posebnom pažnjom za vas biraju najbolje plodove. Zamislite savršeni plod, savršenu kap, proizvod inovativne tehnologije naših najboljih naučnika.

U našoj Nectar porodici ne brinemo samo o savršenom ukusu, već i o životnoj sredini koju ostavljamo našoj deci. Zato što poštujemo prirodu, ona nam vraća najboljim organskim ukusima, punih vitamina, minerala i ostalih hranljivih sastojaka u najčistijem obliku.

Sertifikat

Organic etiketa koju ovaj sok nosi i po kojoj je jedinstven na našem tržištu, potvrđuje lidersku poziciju kompanije Nectar i svedoči o posvećenosti očuvanju zdravlja potrošača.

Organski uzgoj podrazumeva poštovanje složenih zahteva i principa organske poljoprivrede, od uzgajanja, preko berbe, do pakovanja i transporta.

Organic sertifikat dokazuje da je svaki korak u ovom izuzetnom procesu proizvodnje u potpunosti i pravilno izveden.

Zemljište na kojem se gaji organsko voće ekološki je zdravo, zaštićeno od štetnih uticaja iz okruženja, visoke biološke aktivnosti. Udaljenost od fabrika, autoputeva i drugih izvora zagađenja, doprinosi njegovoj plodnosti i biološkoj raznovrsnosti.

Organska proizvodnja podrazumeva primenu prirodnih postupaka supstanci u cilju održavanja strukture tla i povećanja njegove plodnosti. Pravilnim đubrenjem i korišćenjem lakih oruđa u obradi ostvaruje se uravnoteženost ekološkog sistema.

U procesu obrade zemljišta zabranjeno je korišćenje hemijskih zagađivača, pesticida i veštčkih đubriva, što omogućava očuvanje visoke nutritivne vrednosti organskih voćki.

Organski plodovi rastu i sazrevaju u čistoj, netaknutoj prirodi, daleko od štetnih uticaja savremenog doba. Nezagađen vazduh, zdravo zemljište i Sunčeva energija doprinose snazi i bogatstvu njihovog ukusa.

Zahvaljujući ekološki zdravom okruženju i principima uzgoja, plodove organskog porekla karakterišu visoka biološka i nutritivna vrednost, intenzivna boja, miris i aroma.

 

Pronađi omiljeni Organic ukus i saznaj više o njemu!

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me