en

Fructal

Fructal postaje deo Nectar grupe 2011. godine, a mi smo u njemu prepoznali inovativni brend koji dosledno izražava svoju misiju. Ključne vrednosti koje Fructal neguje tokom svih godina jesu kvalitet i pozitivan stav prema prirodi.

Prvu jabuku Fructal je zasadio  5. oktobra 1945. godine, kada je pet radnika počelo destilaciju alkohola u napuštenoj zgradi bivše fabrike tekstila. Zahvaljujući posvećenosti svojih zaposlenih, kompanija je vrlo brzo izrasla u pravog “voćnog giganta” kog su potrošači nagradili povrenjem.

Danas, Fructal ima 70 godina dugu tradiciju i razvio se u kompaniju koja uspešno proizvodi i plasira proizvode visokog kvaliteta koristeći samo najbolje voće i druge darove prirode.

Fructalova vizija i misija odražavaju se u vrhunskom kvalitetu proizvoda, ali i zaštiti i poštovanju životne sredine. Fructal gradi partnerske odnose sa potrošačima i stvara prijatno radno okruženje za zaposlene. Beskompromisna odgovornost prema životnoj sredini  je izvor ponosa za lokalnu zajednicu, ali za potrošače sa svih meridijana na kojima poslujemo.

Nectar i Fructal ponosno i hrabro hodaju duž “voćnog” puta i, u saradnji sa prirodom, uvek obraduju i iznenade vas – naše lojalne potrošače.

Više informacija o samoj kompaniji Fructal možete saznati OVDE.

Newsletter Sign Up

Nectar Group Chat Ask Nectar
Call me back