sr

Kliničko ispitivanje potvrdilo da mineralna voda Heba Strong oslobađa organizam od štetnih materija!

Kompanija Heba održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavljeno kliničko ispitivanje koje potvrđuje da mineralna voda Heba Strong značajno pomaže u detoksikaciji organizma, odnosno u oslobađanju organizma od štetnih materija.

U prelepoj atmosferi restorana Hyde park, doktorka Nina Bulajić, ugledni mikrobiolog, objasnila je kako je ispitivanje pokazalo da unos 750 ml Heba Strong vode dnevno povećava antioksidativni kapacitet organizma, smanjuje oksidativni stres i povećava alkalnu rezervu (pH) u organizmu. Sve to zajedno omogućava organizmu da bolje funkcioniše, a nama daje osećaj snage i svežine. U razgovoru sa voditeljkom konferencije Danijelom Buzurović, doktorka Bulajić je navela i sve dugoročne prednosti detoksikacije organizma, među kojima se ističu jačanje imunog sistema, podmlađivanje kože, bolje razmišljanje i dr.

Događaj su upotpunili i specijalni gosti. Koreograf Milan Gromilić i njegova grupa su izuzetnim plesnim nastupom prikazali kako izgleda borba antioksidansa i štetnih materija u organizmu. Igor Rakočević, proslavljeni košarkaš i zamenik predsednika Košarkaškog saveza Srbije, pojasnio je koliko je detoksikacija bitna za sportiste, a govorio je i o dugogodišnoj uspešnoj saradnji kompanije Heba i Košarkaškog saveza. Đura fiskultura je kratkim, relaksirajućim vežbama pokazao kako je vežbanje važno za detoksikaciju organizma.

 

Mina Tadić, direktor marketinga Nectar grupe, u okviru koje posluje Heba, izjavila je:
S ponosom mogu da kažem da mineralna voda Heba preko 40 godina zadovoljava potrošače svojim kvalitetom, ali i blagotvornim dejstvom.

Kliničko ispitivanje, koje je nedavno izvršeno, dokazalo je da Heba Strong značajno pomaže u detoksikaciji organizma, odnosno u oslobađanju organizma od štetnih materija. Ispitivanje je potvrdilo da unos 750 ml Heba Strong vode dnevno omogućava organizmu da bolje funkcioniše, a nama daje osećaj snage i svežine.

Kao kompanija koja posluje odgovorno i transparentno, želimo da uvedemo praksu javnog prezentovanja kliničkih ispitivanja mineralnih (flaširanih) voda. Na taj način, potrošači bi u svakom trenutku bili sigurni u njihov kvalitet i zdravstvene vrednosti.

 

Zato nastavite da uživate u našoj Heba mineralnoj vodi i budite za gutljaj mlađi.

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me