sr

  Mihailo Janković, direktor Nectara dobitnik prestižne nagrade za promociju i razvoj liderstva među mladima

  Mihailo Janković, direktor Nectar Grupe,  dobitnik je prestižnog priznanja za razvoj liderstva među mladima („The Sample Of Leadership Excellence“) na sinoćnoj svečanoj ceremoniji dodele godišnjih nagrada  ’SAM GALA’ u Bel Expo centru.

  Nagrada je dodeljena Mihailu za izuzetan doprinos promociji liderstva među mladima u okviru svečane ceremonije dodele godišnjih nagrada najistaknutijim menadžerima  Srpske asocijacije menadžera (SAM), koja okuplja preko 400 članova, rukovodilaca uspešnih firmi i timova od preko 90.000 zaposlenih koji godišnje realiziju posao vredan 12 milijardi evra.

  U obrazloženju dodele nagrade naglaženo je da je Mihailo Janković svojim bogatim profesionalnim iskustvom,  svojim angažovanjem i liderskim ponašenjem doprineo profesionalnom i ličnom razvoju mladih kroz niz mentorskih programa za mlade kao i saradnju sa najvećim obrazovnim institucijama u zemlji.

  ‘Posebno sam ponosan na ovako prestižno priznanje baš na kraju ove važne godine za Nectar, godine u kojoj smo zaokružili naših prvih 20 godina poslovanja.  Baza našeg uspeha je u domaćem voću i domaćim talentima, domaćoj inovativnosti i domaćoj kreativnosti. Talenat je nešto što se kod nas ne podrazumeva već se gaji, neguje, razvija. I zato sam posebno ponosan i nije mi svejedno kada vidim da se to vidi i van Nectara. Hvala vam u ime svih naših talenata i verujte da su uspesi tek pred nama’ – izjavio je Mihailo Janković

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me