sr

  NASTAVI STIH „PROBAJ U HLADU MALINADU I LIMUNADU“ I OSVOJI!

  Dragi naši potrošači,

  Nectar Family je pripremio malo letnje osveženje za vas!

  NASTAVI STIH „PROBAJ U HLADU MALINADU I LIMUNADU“ I OSVOJI!

  • Osvoji dušek za vodu!

  A evo i objašnjenja kako:

  1. Nastavi stih “Probaj u hladu malinadu i  limunadu…”
  2. Svoj odgovor ostavite u komentarima ispod ovog posta ili nam pošaljite porukom na naš Instagram nectar_nijesvejedno ili Facebook Nectar profil
  3. Nagradni konkurs traje od 08.07. u 00:01h – 21.07 u 23:59h
  4. Biramo 15 najkreativnijih odgovora koji osvajaju neku od nagrada

  RADUJEMO SE VAŠIM ODGOVORIMA!

  SREĆNO!

  *Pozivamo Vas da pročitate i pravilnik nagradnog konkursa u nastavku.

   

  PRAVILA UČEŠĆA U NAGRADNOM KONKURSU

  „Nectar Family Refresh malinada i  limunada“

   

   

  Fabrika za preradu voća i povrća Nectar d.o.o. Bačka Palanka organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Nectar Family Refresh malinada i  limunada“ u kome ćemo nagraditi ukupno 15 (slovima: petanest) učesnika.

   

  Organizator konkursa je Fabrika za preradu voća i povrća NECTAR d.o.o. Bačka Palanka, Novosadski put 9, Bačka Palanka (dalje: Organizator).

   

  Svaka osoba koja ulazi u konkurs („Učesnik“) se slaže da je njihovo učešće u skladu sa sledećim pravilima koje svojim učešćem i prihvata:

   

  Šta je potrebno da uradim za učešće u nagradnom konkursu?

   

  Kako bi učešće bilo validno, učesnici moraju poštovati sledeće korake koji su predviđeni za uspešno učestvovanje na nagradnom konkursu, a njihovi podaci (korisničko ime na društvenoj mreži ,,Instagram“ i ,,Facebook“) mora biti zabeleženo.

   

  1. Potrebno je da učesnik kreativno nastavi stih “Probaj u hladu malinadu i limunadu…” i da svoj odgovor ostavi u komentarima ispod ovog posta na Instagram profilu nectar_nijesvejedno ili Facebook Nectar profilu, ili da pošalje  porukom na Instagram profil nectar_nijesvejedno ili Facebook Nectar profil nastavak pomenutog stiha.

   

  Organizator će proglasiti pobednike najkasnije u roku od tri radna dana od dana završetka nagradnog konkursa. Pregledanje i odobravanje stihova   i proglašenje  pobednika vršiće tri člana komsije Organizatora. Organizator će za svaku nagradu izabarti i rezervnog dobitnika.

   

  Konkurs traje 14 dana: počinje dana 08.07.2021. godine  u 00:01h  i završava se dana 21.07.2021. godine u 23:59h, što je poslednji trenutak kada je moguće poslati odgovor, odnosno nastaviti stih  “Probaj u hladu malinadu i  limunadu…”

   

  Dobitnici će biti proglašeni na sajtu www.nectar.rs  i oni će biti obavešteni i putem direktne poruke na Instagram-u ili Facebook-u  sa detaljima o preuzimanju nagrade.

   

  Pobednici imaju 5 (pet) radnih dana od slanja  poruke ili poziva od strane Organizatora da potvrde da prihvataju poklon, a ukoliko nakon tog vremenskog perioda kontaktirani pobednik ne odgovori, biće diskvalifikovan. Isto pravilo se odnosi i na rezervne pobednike.

   

  Organizator ne snosi odgovornost za neuspešnu komunikaciju sa pobednicima.

  Organizator ne snosi odgovornost za pogrešan opis od strane trećih lica i kašnjenja u isporuci.

  Organizator ima pravo na rok od 60 dana u kome može poslati nagrade. Ovaj rok počinje od trenutka kada je takmičenje završeno.

  Organizator može produžiti ovaj rok na 120 dana bez ikakvog upozorenja.

   

  Uslov za prihvatanje nagrade jeste identifikacija dobitnika putem Instagram ili Facebook profila.

   

  Ko može da učestvuje?

   

  Pravo na učešće imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

   

  Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na Konkursu u skladu sa Zakonom, pri čemu prijavu na nagradni konkurs u njihovo ime podnosi zakonski zastupnik ili staratelj deteta ili lice koje zakonski zastupnik ili staratelj odredi, a koje je građanin Republike Srbije, uz saglasnost za prikupljanjem i obradom njegovih podataka i podataka navedenog maloletnog lica u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko maloletna osoba, kao učesnik, osvoji nagradu, Organizator će nagradu uručiti osobi koja je zakonski zastupnik, odnosno staratelj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju svojstvo zakonskog zastupnika, odnosno staratelja ili uz beležnički overenu saglasnost zakonskog zastupnika ili staratelja, trećoj osobi koja je tom saglasnošću identifikovana.

   

  Svi Učesnici prihvataju da Organizator može koristiti njihove informacije u svrhu publiciteta.

  Svi Učesnici prihvataju da njihovi privatni podaci budu čuvani na serverima Organizatora od strane trećih lica.

  Svako od učesnika može da učestvuje u konkursu neograničen broj puta, ali jedna osoba može da dobije najviše jednu nagradu.

   

  Konkurs je zabranjen za zaposlene kod Organizatora, kao i njihove najbliže rođake,  svaki ovakav učesnik će biti diskvalifikovan, čak i po završetku nagradnog konkursa.

   

  Nagrade

   

  Ukupan nagradni fond se sastoji od 15  (slovima: petnaest) robnih nagrada.

  Nagrade se sastoje od:

   

  9 (devet)  x Dušeka  za vodu Bestway Bombone 190x105cm 43187

  3 (tri) x Intex Dušek za vodu Lizalica 208x135cm 58753-KL

  3 (tri) x Jilong Vazdušni dušek za vodu Sladoled 183x92cm 26-413000

   

  Nagrade ne mogu biti prenosive ili zamenjene za novac.

  Nagrade će biti naizmenično podeljene, bez rangiranja po vrsti nagrade, te pobednici ne mogu da zahtevaju zamenu nagrade za neku drugu.

   

  Jedan učesnik može da dobije najviše jednu nagradu.

   

  Organizator ima pravo da odmah ili naknadno diskvalifikuje Učesnika koji je uradio neku od sledećih stvari:

  1. Ponašao se neetički u vezi sa takmičenjem, na primer, objavio neprimerene stihove  i time povredio ugled, čast i reputaciju  Organizatora ili trećeg lica, objavio stihove kojima se vređa rasa, pol, vera, pripadnost nekoj organizacji, itd.
  2. Ponašao se suprotno ovim Pravilima.
  3. Nije dostavio identifikacione podatke nakon odabira od strane komisije Organizatora.

   

  Organizator će kontaktirati Učesnike putem Instagram ili Facebook profila sa kojim su se prijavili na ovaj nagradni konkurs. Dobitnici će biti kontaktirani nakon interne potvrde. Objava će biti na sajtu www.nectar.rs kada dobitnici budu odabrani i kada oni potvrde da prihvataju nagradu. Ako iz bilo kog razloga neko od dobitnika ne potvrdi na vreme da prihvata nagradu i ne dostavi potpune podatke, Organizatorova ponuda će biti otkazana i Organizator zadržava pravo da nagradu ponudi drugom Učesniku. Rokovi za primarne pobednike, važe i za rezervne.

   

  Svi Učesnici prihvataju da Organizator može koristiti njihove informacije i stihove  koje dostave u ovom Nagradnom konkrusu u svrhu publiciteta. Svi Učesnici prihvataju da njihovi privatni podaci budu čuvani na serverima Organizatora od strane trećih lica. Saglasnost će dati pojedinačno i elektronski.

   

  Organizator može primati lične informacije od Učesnika direktno. Ove informacije se mogu koristiti kako bi olakšavale funkcije konkursa, kao što su provera prijave ili dostava nagrada. Sve lične informacije će biti sakupljene od strane Organizatora i biće čuvane u skladu sa lokalnim zakonima.

   

  Svaki Učesnik daje svoju saglasnost za sve mehanizme takmičenja. Pre finalnog dana objavljivanja konkursa, Organizator zadržava pravo da otkaže konkurs, promeni vreme trajanja konkursa, otkaže ili promeni nagrade. Pre finalnog dana konkursa, Organizator može promeniti ova pravila u bilo koje vreme, tako što će objaviti nova pravila umesto starih, online.

   

  U slučaju da se desi situacija koja nije pokrivena trenutnim pravilima, Organizator će doneti odluku kako da reši datu situaciju i ta odluka će biti konačna i neopoziva.

   

  NECTAR DOO Bačka Palanka

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me