sr

  Nectaru dodeljeno prestižno priznanje „Kosta Mirosavljević “ za značajna privredna ostvarenja u 2018. godini

  U okviru svečane akademije, održane u petak 01.02.  kojom je Privredne komore Vojvodine  proslavila 100 godina postojanja i rada, kompaniji Nectar uručeno je posebno priznanje „Kosta Mirosavljević“ za značajan doprinos u sektoru poljoprivrede i izuzetne kompanijske rezultate u 2018.godini.

  Ovo prestižno priznanje na svečanoj ceremoniji vlasniku Nectar grupe Slobodanu Radunu uručili su  predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, uz prisustvo brojnih zvaničnika i medija.

  Kompanija Nectar u 2018.godini proslavila je punih 20.godina postojanja. Prestižno priznanje koje je uručeno na svečanoj akademiji, još jedna je potvrda da je kompanija na dobrom putu, razvoja i napretka. Za dve decenije poslovanja kompanija je generisala više od milijardu evra

  bruto dodate vrednosti, u sistemu vrednosti u ko­jem je aktivnostima kompanije podržano više od 5.500 zaposlenih u Republici Srbiji. Tokom prethodne dve decenije Nectar je beležio konstantan rast, uvek poslovao sa profitom i napravio veliki iskorak za srpsku privredu kroz akviziciju i uspešno poslovanje Fructala, brend ikone bivše Jugoslavije.

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me