sr

  Odlazak vizionara

  PREMINUO SLOBODAN RADUN – VLASNIK I OSNIVAČ NECTAR GRUPE

  Kompanija Nectar sa velikim i dubokim žaljenjem obaveštava javnost da je danas, nakon duge bolesti preminuo vlasnik i osnivač Nectar grupe Slobodan Radun.

  Napustio nas je veliki čovek i vizionar, osnivač kompanije koja je postala gigant u regionalnoj proizvodnji voćnih sokova i preradi voća i povrća.

  Zahvaljujući njegovoj viziji, porodičnim vrednostima, ogromnoj energiji, stručnosti, znanju, hrabrosti od jednog malog preduzetničkog poduhvata 1998. godine do danas izgrađena je kompanija koja je apsolutni lider u regionu ali i prepoznatljiva van regionalnih okvira. Svojim radom ostavio je neizbrisiv trag na privredni razvoj Srbije.

   

  Nikada mu nije bilo svejedno pa je ne samo ugradio svoj moto u slogan kompanije već je sa tim stavom svakog dana živeo i radio. To je bio njegov stav prema životu, poslu, porodici, svim zaposlenima, saradnicima, proizvodima, potrošačima.

   

  Za 21 godinu postojanja, Nectar je izrastao u vodeću kompaniju u jugoistočnoj Evropi u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova. ‘Jedan srpski san je uspeo’, rekao je Slobodan Radun, na prošlogodišnjem obeležavanju prvog velikog jubileja kompanije.

  Slobodan je između ostalog proglašen za najboljeg menadžera Jugoistočne Evrope, kao čovek koji je svojim radom i doprinosom menjao svet na bolje, sa svojom porodicom radio, stvarao, gradio bolju budućnost ne samo za sebe, već za sve oko sebe.

   

  Ponosan je bio na sve članove porodice Radun koji su aktivno sa njim gradili priču Nectara, i deo su poslovanja kompanije. Ponosan je bio i na sve zaposlene i u Srbiji, Sloveniji, Severnoj Makedoniji.

  Bio je aktivno uključen u planove za dalji razvoj kompanije do samog kraja. Postavio je vizionarske ciljeve za narednih 20 godina, a na svima nama u Nectar grupi ostaje da ih sledimo i odsanjamo srpski san do kraja.

   

  Slobodan Radun preminuo je u 75. godini života, iza sebe je ostavio suprugu, dve ćerke i sina, petoro unučadi ali i mnogobrojnu rodbinu kao i Nectar porodicu okupljenu u okvire kompanija: Nectar, Fructal, Heba, Delišes Hani, Bio Panon, Radun inženjering, Jugoinspekt – Novi Sad i Budućnost.

   

   

   

   

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me