sr

  USKRŠNJA DONACIJA KOMPANIJE NECTAR

  Kompanija Nectar donirala proizvode i organizovala uskršnje druženje sa decom iz SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici

  Beograd, 29. april 2024. godine – Kompanija Nectar, jedan od lidera u proizvodnji zdrave hrane i pića, povodom uskršnjih praznika je obradovala decu, štićenike SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici. Kompanija je povodom predstojećih praznika organizovala druženje sa decom iz ove ustanove, tradicionalno farbanje uskršnjih jaja, i tim povodom donirala je značajne količine Nectar Family sokova i sokića za decu ovoj ustanovi. Deca su prilikom uručenja donacije učila o tradicionalnim načinima obeležavanja Uskrsa, družeči se sa zaposlenima u kompaniji i uživajući u proizvodima koji stižu iz Nectara.

   

  Kompanija Nectar, kao porodična kompanija neguje tradicionalne vrednosti, što konstantno pokazuje kroz brojne aktivnosti koje za cilj imaju pomoć najmlađima, ugroženim grupama stanovništva ali i kroz brojne druge aktivnosti pa i sam redizajn svojih najpoznatijih brendova. Upravo prilikom uručenja donacije, najmlađi su mogli da vide nova, redizajnirana pakovanja Nectar Family sokova na kojima su prikazani najlepši i najpoznatiji predeli naše zemlje, a sve sa ciljem promocije tradicije i vrednosti koje neguje. Nectar Family sokovi od sada nose naziv Familija i kroz njihova pakovanja promovisaće se najlepši lokaliteti u Srbiji.

   

  „Kao porodična kompanija koja je za dve decenije poslovanja izrasla od malog preduzetničkog poduhvata u lidersku kompaniju, od velikog značaja nam je čuvanje tradicije i porodičnih vrednosti. Kod nas radi više od 1.000 zaposlenih, a porodični duh, toplina i timska energija i dalje su prisutni. Današnje druženje sa decom iz SOS dečijeg sela predstavlja jedan od najznačajnijih i najlepših segmenata poslovanja naše kompanije, kojoj su pored tržišnih ciljeva, ovakve aktivnosti u najvišem rangu prioriteta. Cilj nam je da na razne načine potrošačima i pre svega najmlađima prenesemo značaj očuvanja  tradicije, ljubav prema najbližima i sopstvenoj zemlji, što smo pokazali uporavo i kroz redizajn našeg najpoznatijeg brenda Nectar Family odnosno Nectar Familija sokova“, istakla je Nataša Jokić, direktor marketinga kompanije Nectar.

   

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me