sr

Pasirani paradajz

Najbolje u vezi sa našim pasiranim paradajzom jeste što ga možete koristiti i kao dodatak jelima, ali i kao sok od paradajza! Tu dvostruku ulogu dobio je zahvaljujući svežem domaćem paradajzu koji stiže pravo sa naših plantaža. Možete da ga popijete naiskap, kada se uželite pravog soka od paradajza, a možete da pripremite i pravu domaću čorbu. Možete ga koristiti kao dodatak svim kuvanim jelima, a njegova tekstura učiniće da svako jelo bude baš kao po starisnkim receptima kada su domaćice veliku pažnju pridavale spremanju pasiranog paradajza.

Tomatello sosevi

Italijani najbolje znaju da je tajna uspeha nekog jela u sosu od paradajza. I mi znamo za to, ali tajna uspeha vašeg sosa leži u našem domaćem paradajzu. Tomatello sosovi vašim jelima daće fantastičan ukus i učiniće kuvanje lakim i mirisnim.

 

Više informacija pasiranom paradajzu i našim sosevima

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me