sr

O nama

Za dve decenije poslovanja smo od malog preduzetničkog poduhvata izrasli u lidersku kompaniju koja posluje i izvan granica Srbije.

Kod nas radi više od 1.000 zaposlenih, a porodični duh, toplina i timska energija i dalje su prisutni. Jedina smo kompanija u regionu koja ima potpuno zaokružen proces proizvodnje: od saradnje sa voćarima i kupovine voća, preko proizvodnje do konačnog rezultata – gotovih proizvoda kao što su sokovi, nektari, alkoholna pića, džemovi. Stalno unapređujemo poslovanje jačanjem direktne distributivne mreže, razvojem novih proizvoda i stalnom brigom o njihovom vrhunskom kvalitetu.

Filozofija „Nije svejedno“ itekako utiče na odnos ljudi prema sebi: u životu je sve važno, pa i sok koji pijete. Iz godine u godinu smo uz vas i sa vama, a dragocena podrška i poverenje koje nam dajete osvetljavaju nam put dobrog ukusa.

Nectar porodica

Pre 20 godina smo krenuli skromno, ali sa ogromnom željom, vizijom i znanjem. Ubrzo su stigli plodovi našeg rada, pa smo fabrici u Bačkoj Palanci, u kojoj je sve počelo, pridodali još jednu, ovoga puta u Vladičinom Hanu.
S godinama naša porodica je rasla i bivala sve bogatija: „Heba“ iz Bujanovca, kao i „Fruktal“ u Skoplju, Ajdovščini i Kamniku objedinili su našu familiju od Vardara pa do Triglava.
Na 10.000 malih farmi vredno i pažljivo izdvajamo samo najbolje voće za vas, jer vi niste klijenti, vi ste prijatelji. Imamo vas čak 26,5 miliona širom 50 zemalja, a poverenje svakog od vas zaslužili smo kvalitetom, iskrenošću i dobrim, prepoznatljivim ukusom našeg voća.

 

Inovacije

Svojim primerom i inovativnim strategijama postavljamo standarde na čitavom tržištu i podižemo lestvicu na viši nivo. Nectar dosledno sledi svoju lidersku viziju, zbog čega se trudimo da i najizbirljiviima pružimo široku lepezu najkvalitetnijih ukusa, upakovanih u atraktivnu i modernu ambalažu.

Naša kompanija od nastanka do jubileja

Garancija kvaliteta

Naša filozofija staje u dve reči: Nije svejedno. To znači da nam je na prvom mestu zadovoljstvo naših prijatelja i kupaca, a njega garantuje samo jedno – vrhunski kvalitet proizvoda. ISO 9001, ISO 22000 I FSSC 22000 deluju kao nasumične kombinacije slova i brojeva, ali za nas to su standardi koje smo u obavezi da ispunimo, ali i da premašimo jer upravo time čuvamo vaše poverenje.

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me