sr

Nectar Tomatello

Naše plantaže prekrivene su nepreglednim crvenim poljima domaćeg paradajza, a samo najbolji završi u Tomatellu, neizostavnom dodatku svim jelima.

Nectar je jedina kompanija koja se može pohvaliti činjenicom da od njive do vašeg stola stiže 100% naš, domaći proizvod, čiji je autentični ukus najveći garant kvaliteta i predanog rada. Za vas biramo samo najsvežije i najsočnije plodove, sazrele prirodnim putem u netaknutom prirodnom okruženju.

Nectar Tomatello obojiće i upotpuniti svako jelo na vašoj porodičnoj trpezi: božanstvene bolonjeze, sočne lazanje ili divno ukrčkane punjene paprike…

Zbog čega paradajz ne uvozimo, već ga sadimo?

Lider smo u proizvodnji i preradi domaćeg paradajza. Možemo da se pohvalimo sopstvenim plantažama domaćeg paradajza,  koje su među najvećim u Srbiji i regionu. Ne uvozimo paradajz pastu i koncentrat, već imamo zaokružen proces proizvodnje ove povrtne vrste, od njive do trpeze.

Već dugi niz godina, Nectar je jedan od najvećih proizvođača i prerađivača voća i povrća u regionu. Posebno mesto u portofoliu kompanije zauzimaju proizvodi koji sadrže paradajz.

Oni se prave isključivo od domaćeg paradajza koji uzgajamo na sopstvenim plantažama površine od oko 100 hektara. Pre par godina Nectar je investirao značajna sredstva u fabriku za preradu paradajza sa dnevnim kapacitetom od 600 tona sirovine. Ovo je prva i jedina fabrika za preradu paradajza u Srbiji, ali i regionu.

 

Pronađi omiljeni Tomatello i saznaj više o njemu!

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me