sr

Posao kod nas

Pružamo jedinstvenu priliku za usavršavanje i profesionalni razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju u kome se vrednuju predanost radu, timski duh i entuzijazam.

Nectar je, pre svega, domaćinsko, toplo okruženje koje svojim radnicima daje vetar u leđa da budu što bolji i srećniji na poslu. Sa druge strane, i  mi se razvijamo i rastemo kroz svoje zaposlene.

Poznati smo po tome što volimo inovacije i hrabro prihvatamo promene. Odgovorni smo prema sebi i prema svojim kupcima i zato nam nije svejedno kog kvaliteta je naš proizvod: naš proizvod je vrhunskog kvaliteta i unapređujemo ga svakog dana. Pravimo razliku i dodajemo vrednost. A naša glavna vrednost je – ljubav koju unosimo u svaki dan tokom kog proizvodimo najbolje od Srbije.

Ako želiš da tvoja biografija bude u našoj bazi kandidata, pozivamo te da pošalješ svoj CV na e-mail adresu nectar@posao.rs

Trenutno nema otvorenih radnih mesta

Ukoliko ste pouzdana, kreativna i odgovorna osoba, motivisana da postane deo uspešnog tima kompanije Nectar, pošaljite svoja aplikaciona dokumenta (CV, motivaciono pismo) na posao@nectar.rs i nađite se u našoj bazi podataka.

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me