sr

Nectar brendovi

Živimo u periodu kada je sve čega se dotaknete čista tehnologija i kada sve što vidite nestane u sekundi, kada je sve na šta ste navikli već zamenjeno nečim „boljim“, „najnovijim“, „drugačijim “. To je vreme kada su vam potrebne emocije. Treba vam da se osećate ušuškano i da znate da imate nešto na šta uvek možete da računate, nešto čemu se uvek možete vratiti, nešto što volite.

Potrebna vam je toplina, ljubav i tradicija. Potreban vam je Nectar.

Nectar je svako seme posađeno na našim poljima, od kojih biramo samo najsočnije plodove i šaljemo ih vašem domu.

Nectar nije brend. Nektar je više od brenda. Nectar je porodica.

To je emocija koju delite sa detetom, porodicom, prijateljima. To je osećaj topline koji vas obuzima kada se vraćate kući i uskočite ispod mekog pokrivača nakon teškog dana. Nectar je vaš porodični prijatelj sa kojim delite sve dobro, lepo, ukusno, ali i tužno, neočekivano i iznenađujuće. Nektar nije samo voće ili samo povrće uliveno u ambalažu. Nektar je sva ta ljubav koju ulažemo u branje tog voća.

Priznanje „Najbolje iz Srbije“ 

Naša kompanija je proglašena za najbolji brend u Srbiji nekoliko godina zaredom. Prestižno priznanje stiglo je od Privredne komore Srbije pod nazivom „Najbolje iz Srbije“. Nagrađeni smo u dve kategorije – najbolji korporativni brend i najbolji brend u kategoriji „pića“ za „Nectar Family“. Priznanje smo dobili uglavnom zahvaljujući glasovima potrošača koji su bili zadovoljni bogatim izborom grupe Nectar.

Prijavi se za newsletter

Nectar Group Chat Pitajte Nectar
Pozovite me