sr

  Pokrajinsko priznanje u oblasti privrede dodeljeno Nectar grupi „Nagrada nas obavezuje da nastavimo još jače i odlučnije“

  Pokrajinsko priznanje u oblasti privrede „Lazar Dunđerski“ dodeljeno je Nectar grupi. Nagradu je primila Ana Radun, član Upravnog odbora Nectar grupe na svečanosti u Novom Sadu povodom dodele  tradicionalnih pokrajinskih nagrada i priznanja.

   “Više smo nego ponosni na ovo priznanje jer je to još jedna potvrda da kao kompanija radimo nešto dobro svi zajedno, svako pojedinačno od naših 1.300 zaposlenih, ali još važnije kao dobar tim. Ovo priznanje nam je jako važno  jer smo za 22 godine, prešli put od male porodične kompanije do regionalnog lidera, koji posluje u tri zemlje i ima šest proizvodnih pogona. Osim Nectara, ponosni smo vlasnici brend ikone u jugoistočnoj Evropi – Fructala i brenda mineralne vode, lidera na jugu Srbije, Hebe. Pokrajinsko priznanje za poseban doprinos u oblasti privrede za nas je i obaveza da nastavimo još jače i odlučnije u svom strateškom opredeljenju da u temelj poslovanja utkamo održivost. Hvala još jednom“, istaka je tom prilikom Radun.

   

   

  Za prvih dvadeset dve godine poslovanja Nectar je prešao put od male porodične kompanije sa misijom da proizvodi zdrave proizvode do regionalnog lidera sa 110 miliona konsolidovanih prihoda, 30% izvoza i 23% učešća na tržistu regiona. Nectar grupa danas broji više od 1.300 zaposlenih i osim Nectara obuhvata i Fructal i Hebu. Kompanija je strateški usmerena na primenu agende održivosti poslovanja gde je jedan od ključnih fokusa na daljem unapređenju energetske efikasnosti i maksimalnom mogućem smanjenju emisija štetnih gasova. Do sada je uloženo preko 7 miliona evra u održive izvore energije u Nectar postrojenjima u Bačkoj Palanci i Vladičinom Hanu.

   

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me