sr

  PRAVILA UČEŠĆA U NAGRADNOM KONKURSU „Nectar Family Dan zaljubljenih“

  PRAVILA UČEŠĆA U NAGRADNOM KONKURSU „Nectar Family Dan zaljubljenih“

  Fabrika za preradu voća i povrća Nectar d.o.o. Bačka Palanka organizuje nagradni konkurs pod nazivom “Nectar Family Dan zaljubljenih“ u kome ćemo nagraditi ukupno 3 (slovima: tri) učesnika.

  Organizator konkursa je Fabrika za preradu voća i povrća NECTAR d.o.o. Bačka Palanka, Novosadski put 9 Bačka Palanka u daljem tekstu (Organizator).

  Svaka osoba koja ulazi u nagradni konkurs u daljem tekstu („Učesnik“) slaže se da je njihovo učešće u skladu sa sledećim pravilima koje svojim učešćem i prihvata:

  Šta je potrebno da uradim za učešće u nagradnom konkursu?

  Kako bi učešće bilo validno, učesnici moraju poštovati sledeće korake koji su predviđeni za uspešno učestvovanje na nagradnom konkursu.

  1. Potrebno je da učesnik taguje jednu osobu u komentarima ispod objave na Nectar društvenim mrežama Facebook ili Instagram na teritoriji Republike Srbije, u periodu trajanja nagradnog konkursa.
  2. Potrebno je da učesnik prati Nectar stranicu na društvenoj mreži na kojoj je učestvovao u nagradnom konkursu – Facebook ili Instagram

  Nagradni konkurs traje od 07.02. do 13.02. u 23:59.

  Izvlačenje dobitnika izvršiće se 14.02. preko aplikacije Comment picker   https://commentpicker.com/, što podrazumeva proizvoljan izbor (random) posredstvom navedene aplikacije.

  Dobitnici će biti proglašeni na Nectar društvenim mrežama Facebook i Instagram.

  Pobednici imaju 5 (pet) radnih dana od slanja direktne  poruke ili poziva od strane Organizatora da potvrde da prihvataju poklon, a ukoliko nakon tog vremenskog perioda kontaktirani pobednik ne odgovori, biće diskvalifikovan. Isto pravilo se odnosi i na rezervne pobednike.

  Organizator ne snosi odgovornost za neuspešnu komunikaciju sa pobednicima.

  Organizator ne snosi odgovornost za pogrešan opis od strane trećih lica i kašnjenja u isporuci.

  Organizator ima pravo na rok od 60 dana u kome može poslati nagrade. Ovaj rok počinje od trenutka kada je takmičenje završeno.

  Organizator može produžiti ovaj rok na 120 dana bez ikakvog upozorenja.

  Ko može da učestvuje?

  Pravo na učešće imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

  Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na Konkursu u skladu sa Zakonom, pri čemu prijavu na nagradni konkurs u njihovo ime podnosi zakonski zastupnik ili staratelj deteta ili lice koje zakonski zastupnik ili staratelj odredi, a koje je građanin Republike Srbije, uz saglasnost za prikupljanjem i obradom njegovih podataka i podataka navedenog maloletnog lica u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko maloletna osoba, kao učesnik, osvoji nagradu, Organizator će nagradu uručiti osobi koja je zakonski zastupnik, odnosno staratelj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju svojstvo zakonskog zastupnika, odnosno staratelja ili uz beležnički overenu saglasnost zakonskog zastupnika ili staratelja, trećoj osobi koja je tom saglasnošću identifikovana.

  Svi Učesnici prihvataju da Organizator može koristiti njihove informacije u svrhu publiciteta.

  Svako od učesnika može da učestvuje u nagradnom konkursu jednom i jedna osoba može da dobije najviše jednu nagradu.

  Nagrade

  Ukupan nagradni fond se sastoji od 3 nagrade:

  • Aparat za sladoled
  • Aparat za kokice
  • Gramofon

  Obaveza dobitnika je da prate Nectar stranicu na društvenoj mreži na kojoj su učestvovali u nagradnom konkursu – Facebook ili Instagram.

  Nagrade ne mogu biti prenosive ili zamenjene za novac.

  Objava rezultata će biti na Nectar društvenim mrežama Facebook i Instagram kada dobitnici budu odabrani i kada isti potvrde da prihvataju nagradu. Ukoliko iz bilo kog razloga neko od dobitnika ne potvrdi na vreme da prihvata nagradu, Organizatorova ponuda će biti otkazana i Organizator zadržava pravo da nagradu ponudi drugom Učesniku. Rokovi za primarne pobednike, važe i za rezervne dobitnike.

  Organizator može primati lične informacije od Učesnika direktno. Ove informacije se mogu koristiti kako bi olakšavale funkcije nagradnog konkursa, kao što je dostava nagrada. Sve lične informacije će biti sakupljene od strane Organizatora i biće čuvane u skladu sa lokalnim zakonima.

  Organizator ima pravo da odmah ili naknadno diskvalifikuje Učesnika koji se ponašao suprotno ovim Pravilima.

  Svaki Učesnik daje svoju saglasnost za sve mehanizme nagradnog konkursa. Pre finalnog dana objavljivanja nagradnog konkursa, Organizator zadržava pravo da otkaže nagradni konkurs, promeni vreme trajanja nagradnog konkursa, otkaže ili promeni nagrade. Pre finalnog dana nagradnog konkursa, Organizator može promeniti ova pravila u bilo koje vreme, tako što će objaviti nova pravila umesto starih, online.

  U slučaju da se desi situacija koja nije pokrivena trenutnim pravilima, Organizator će doneti odluku kako da reši datu situaciju i ta odluka će biti konačna i neopoziva.

  Nectar doo zadržava pravo da promeni vreme trajanja nagradnog konkursa, nagradni fond ili isti obustavi, uz prethodno obaveštenje učesnika.

  NECTAR DOO Bačka Palanka

  Prijavi se za newsletter

  Nectar Group Chat Pitajte Nectar
  Pozovite me